top of page
lashhhhh.jpeg

LASH LIFT ELI RIPSIEN TYVEN

KESTOTAIVUTU + LASH BOTOX

Lash lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevammat, pidemmät ripset ilman pidennyksiä ja liimoja.
Tule Lash Lift käsittelyyn joka antaa sinule kaarevuuen ja runsauden tunteen omiin ripsiisi. Lash Lift sopii sinule jos haluat näyttävyyttä ripsiin sekä helpotusta arkeen tai vaihtelua ripsienpidennyksiin. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin.
Käsittelyn tekeminen kestää noin 1-1,5 tuntia ja sen kesto ripsissäsi on noin 6-8 viikkoa! Ripsiisi käytetään ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla ripsesi kaarretaan haluamaasi kaarevuuteen. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus koko ripsiin.
Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa.
Ripsesi myös kestovärjätään, joten tämän toimenpiteen jälkeen et tarvitse välttämättä edes ripsiväriä. Se sopii kaikille, myös jos olet allergiline!
Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan. Laminoinnilla saadaan hoidon lopussa vielä upeaa kiiltoa, intensiivisyyttä, väriä ja näyttävyyttä. Ainetta ei tarvitse pestä pois, se kuluu muutaman päivän kuluttua ja asiakas voi halutessaan ostaa tuotteen myös kotiin. Tuote hoitaa samalla ripsiä ja antaa kuitenkin ripsivärin tapaan näyttävyyttä, käytetään ripsivärin tapaan.

Lash Botox is unique treatment developed to nourish, thicken and moisturize the natural eyelashes. The combination of nutrients, vitamins and amino acids enables the eyelashes to grow thicker and longer from 30% up to 50%. Lash Botox health&volume elixirs special formula helps to keep that effect for up to 6 weeks.

Kotihoito – ohjeet:
* Ripsien hieromista, kastelua ja kuumuutta (sauna, saloriumi) tulisi välttää 48h käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
* Ripsiseerumia voi käyttää 48 tuntia käsittelyn jälkeen.
* Saa meikata ihan normaalisti, mutta olisi hyvä jos asiakas ei käyttäisi ripsiväriäkään ensimmäiseen.

Lash Liftin voi tehdä 48h ennen ripsienpidennysten laittoa ja heti ripsipidennysten poiston jälkeen.

bottom of page