top of page

                        IHOKARVOJEN POISTO ELI SOKEROINTI
                                        Mikä on kehon SOKEROINTI?

                                        Turvallisin ja tehokkain tapa karvanpoistoon sokeria käyttämällä!  Levitämme                                                sokeripastaa ihollesi karvan kasvun vastakkaiseen suuntaan ja poistamme sen        kasvusuuntaa noudattaen hellävaraisimman uutteen ja parhaat tulokset. Tekniikkamme poistaa karvan rikkoutumisen, tarpeettoman epämukavuuden ja sisään kasvaneet karvat kuorimalla kuivia ihosoluja.  AP-tekniikan ja -teorian on osoitettu saavuttavan pysyvän karvanlähtöön yhdenmukaisten hoitojen avulla!

Sokerointi on samalla myös erinomainen ihonkuorintamenetelmä, joka pitää ihon sileänä jopa kuukauden ajan.

Käytämme laadukkaita tuotteita - Alexandria Professional®! This is the global authority of body sugaring!

Miten valmistautua sokerointiin?

Näin voit valmistautua sokerointiin:

  1. Älä poista karvoja ennen hoitoa, karvan olisi hyvä olla 0,5 – 1 cm pituista.

  2. Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten.

  3. Älä kuori sokeroitavaa aluetta 24 tuntiin ennen hoitoa.

  4. Vältä erityisen öljypitoisia tuotteita hoidettavalla alueella juuri ennen hoitoa.

Voiko karvat olla liian pitkät sokerointi?

Mitä pidempää karva on, sen helpommin se saadaan poistettua. Liian pitkä karva tosin saattaa ”tukistaa” sinua, optimaalinen pituus on 3-5 mm. kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, on suositeltavaa kasvattaa karvaa vähintään kahden viikon ajan, jotta karvat saadaan poistettua mahdollisimman hyvin.

Pitääkö ennen sokerointia käydä suihkussa?

Ennen sokerointia käy suihkussa, jotta iho on varmasti puhdas ja ihon pinnassa ei ole rasvoja.

Tuleeko Sokeroinnista Näppyjä?

Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä.

Onko sokerointi kivuliasta?

Onko sokerointi kivuliasta? Ensimmäisellä kerralla sokerointi voi tuntua hieman kivuliaalta, mutta on hyvä ottaa huomioon että sokerointi pyritään tekemään mahdollisimman kivuttomasti ja nopeasti. Esimerkiksi hyvät ja napakat tukiotteet sokeroinnin yhteydessä helpottavat kipua.

Paljonko sokerointi sattuu?

On täysin yksilöllistä, miten paljon sokerointi sattuu. Ne, joille kulmakarvojen nyppiminen on kivuliasta, todennäköisesti kokevat kipua sokeroinnissakin. Ampiaisenpistoon verrattuna kipu ei ole kummoinenkaan kokemus.

Kumpi on parempi vahaus vai sokerointi?

Sokerimassa vetäisee karvat ylös juurineen ja tulokset ovat yhtä tehokkaat kuin vahauksessa. Sokerointi on iholle kuitenkin hellävaraisempi, sillä karvat poistetaan niiden kasvusuunnan mukaisesti ja massa ei ole kuumaa. Kun sokeroinnissa käy säännöllisesti, karvankasvu selkeästi vähenee käsitellyillä alueilla.

Miten valmistautua Brassiin?

Brasilialaiseen sokeroitiin on hyvä valmistautua kuorimalla sokeroitava ihoalue noin päivää ennen toimenpidettä. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää ja pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa.

Kauanko Brassissa kestää?

Brassi on siitä hyvä, että siitä ei tule ikävää pistelevää sänkeä. Iho säilyy täysin sileänä noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen karvoja rupeaa vähitellen kasvamaan. Karvat kasvavat takaisin vähitellen hieman eri tahdissa, ja karvat ovat usein myös hennompia ja pehmeämpiä.

Kauanko tulos kestää? Koska karvankasvusykli on jokaisella erilainen, sokeroinnin tuloksen kesto on yksilöllinen. Ensimmäisen kerran jälkeen karvaa voi “nousta” jo kaksi viikkoa sokeroinnin jälkeen, mutta oman syklin löytyessä, sokerointiväli on keskimääräisesti 4 viikkoa.

Voiko sokeroinnin välissä Sheivata?

Voiko sokeroinnin välissä sheivata? Sokerointejen välissä voi sheivata tai ajella karvat.

Mitä ei saa tehdä sokeroinnin jälkeen?

Kotihoito-ohjeet sokeroinnin jälkeen:
Urheilua ja saunomista on hyvä välttää 12 tunnin ajan. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen vältä deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan. Kasvokarvojen poiston jälkeen vältä tukkivia meikkiaineita 12 tunnin ajan. Muista suojata iho auringolta sokeroinnin jälkeisinä päivinä.

received_3337118643069222.jpeg
bottom of page